GPK 150

A BME Gépészmérnöki Kar alapításának 150. évfordulója alkalmából a BME Kármán Stúdió a nyár folyamán szeretne készíteni egy komolyabb, körülbelül 1-1,5 órás összefoglaló dokumentumfilmet a GPK múltjáról és történelméről.

A film elsősorban interjúkra és élménybeszámolókra épülne. A tervezet szerint a szereplőkkel számukra kedves helyszíneken, elsősorban a BME kampuszának területén vagy akár a lehetőségekhez mérten a saját otthonaikban készítenénk el a felvételeket.

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy amennyiben a tanszékükön, ismeretségi körükben van olyan jelenleg tanító vagy már nyugdíjas személy, aki nagy tudással rendelkezik a Kar történelmét illetően, és szívesen vállalna szerepet is a készülő produkcióban, vagy bármilyen tárgyi emlékkel (például mozgó- és állóképek, hanganyagok, írott anyagok) tudná segíteni a munkánkat, kérjük, az alábbi űrlap segítségével a megfelelő adatok megadásával kössenek össze vele bennünket.

A forgatási időpontok július 1. és augusztus 15. között lesznek, a pontos időponttal kapcsolatban személyesen fogjuk megkeresni Önöket.

Köszönjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segíti munkánkat.