Tagjaink


Vezetőség

Sissy

Stadler Elizabeth

Stúdióvezető

Sissy vagyok. Most már majdhogynem a legidősebbek közé tartozom MSc-s gépészeti modellezős hallgatóként, és ez alatt a 4 év alatt nagyon sokat fejlődtünk, nem csak szakmailag, hanem a csapat is egy nagyon összetartó közösséggé vált. Több nagy projekt készült el és készül jelenleg is Levente és az én koordinációmmal. Operatőrként és vágóként tevékenykedem, valamint az arculati dolgokért – mint pl. a logo, vagy ez a honlap – vagyok felelős.

Döme

Fekete Dömötör

Gazdasági vezető

Zenészként már középiskolában elkezdett érdekelni a stúdiótechnika, zenekeverés, koncertek hangosítása. ’19 elején lettem a Stúdió tagja. Azóta, mivel részt tudok venni ilyen munkákban, rengeteget tanultam, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy hang- /rendezvénytechnikával szeretnék foglalkozni az egyetem elvégzése után is.

Szegi

Várszegi Bence

Hang- és rendezvénytechnikáért felelős stúdióvezető-helyettes

Sziasztok, Szegi vagyok, ’17 óta stúdiós. Lelkes kanapégitáros, hangtechnika iránt érdeklődő emberke. Szeretek úgy tenni, mint aki ért dolgokhoz, ugyanakkor jó néhány rendezvényen volt szerencsém részt venni hangtechnikusként. Mégis, a Kármán Stúdiót fantasztikus közössége miatt kedveltem meg igazán, nagyon nagy pluszt jelent a tanulmányaim mellett. Amúgy imádom a progresszív rock zenét, szabadidőmben olvasok, játszok, zenét alkotok.

Levi

Lovas Levente Balázs

Videotechnikáért felelős stúdióvezető-helyettes

Levi vagyok, 2016 február óta stúdiós és 2018 januárja óta a Stúdió vezetője. Már gimnáziumban is érdeklődtem a hang- és videótechnika iránt (ott 3 évig voltam sulirádiós), így céltudatosan csatlakoztam a 2. félévemben a Stúdióhoz. Itt sikerült igazán beletanulnom az operatőri és videószerkesztés világába. Később az is nagyon sok pluszt adott nekem mikor stúdióvezető lettem, hiszen megtanulhattam azt, hogy milyen amikor 20-30 embert kell menedzselni úgy, hogy az elért színvonalat megtartsuk (vagy inkább emeljük) és a csapaton belüli közösségi élet is megmaradjon.


Aktív tagjaink

Zalán

Bata Zalán

Sziasztok! Zalán vagyok, harmadéves mechás. Mióta az egyetemen vagyok, azóta stúdiós is. Alapvetően a kör videós részéhez tartozom. Főleg operatőrködöm és drónozok, néha animálok, illetve, ha szükség van rá, szívesen beülök a vágógép elé is.

Junior

Borsi Máté

Magamat mindig is társaságkedvelő embernek tartottam. Szeretek kimozdulni, haverokkal sörözni, pár kör csocsó-ra beülni a club-ba. Éppen ezért is sok hobbit tudhatok magaménak. Szabadidőben gitározok, zenét és videót vágok, így nem nagy meglepetés, hogy a stúdió lett az első öntevékeny kör, ahová jelentkeztem.

Nusi

Ditrói Anna

Sziasztok! Nusi vagyok, friss aktív tag és az egyetlen vegyészkaros hallgató a csapatban. Mindig is érdekelt a videózás és a videóvágás (ami kevésbé megy…még), így csöppentem bele a Stúdió fekete szobájába. Még van hova fejlődnöm bőven, de úgy gondolom, hogy ehhez a legjobb helyen vagyok.

2rbék

Galambos Levente

Csúszásban lévő optomechatronika hallgató, kamerafüggő, Windows Movie Maker artist vagyok, aki lelkes érdeklődőként került a Stúdió csapatába, most pedig egy produkciós cég operatőre és vágója vagyok – köszönöm Lovas Levinek, hogy anno részegen (mármint én voltam az) kamerát adott a kezembe gólyatáborban.

Kégl

Kégl Marcell

A sokadik Marci, számszerűen a harmadik a sorban, de a sok fotókörös közül az első. Kamera jöhet, hangosítással nem érdemes keresni. Drónfelvételek, B-roll és vágás, a szentháromság. McKinnont nézzétek, én tőle tanultam sokmindent, elég jó a fickó. Tanács: mindig legyen nálad minden, főleg a gimbal, hátha kell.

Dani

Kosár Dániel

Stúdiós pályafutásomat az egyetemmel együtt 2017 őszében kezdtem. Videózással először a középiskolában foglalkoztam aktívabban, ahol saját célú videózgatás mellett az osztály részére is csináltam videókat. A legtöbbet ezen a téren viszont itt a stúdióban fejlődtem köszönhetően a rendezvények számának és a minőséggel szemben állított elvárásnak. Itt kezdtem el foglalkozni a VFX-el és a 3D-vel, amiket azóta a munkáink során is tudtam használni.

Levi

Kovács Levente

A BME gépészmérnöki kar (n+1)-ed éves hallgatója vagyok (ahol n jelöli azt a számot, amikor már illene diplomázni), friss stúdió próbás. Több éve vagyok a KTK Fotókör tagja, és mivel nagyon érdekel a média világa, a fotózás mellett videózni is meg akartam tanulni, és jobb helyre nem is érkezhettem volna.

Luke

Lukács Bálint

Sziasztok, Luke vagyok, a Stúdió beépített embere mindenhol is. Anno nem feltétlenül a szakmai érdeklődés vezetett a körhöz, de a próbásféléveim alatt kipróbálhattam magamat a DJ pulttól a kamera mögöttig mindenhol, mostanra pedig bármikor össze tudom rakni a nagy EV szettet, ami minden leendő stúdiós számára egy értékes képesség lehet.

Niko

Mrkobrad Nikola

Mrkobrad Nikola vagyok, terméktervező növendék. Stúdiós berkekben hívnak még Nikónak (és néha Rolinak vagy Dömének) is. 2019-ben csatlakoztam a Fekete Szoba legénységéhez. A kör feladatai közül leginkább a videózásban és a vizuális tartalomgyártásban veszek részt, remélem még jó sokáig.

Dzsozi

Orosz József

Sziasztok! Orosz József, alias Dzsozi vagyok, Kálmi pedig a szobatársam. Még BSc-n csatlakoztam a Stúdióhoz, most pedig már az MSc-s féléveimet taposom. Középiskolás korom óta érdekel a zene és a hangtechnika. Ha már a Stúdióról, mint csapatról beszélek, egy nagyon jó fej, összetartó, vidám, és értelmes társaságról tudok nyilatkozni, akikkel nem csak szakmailag lehet rugalmasan és jól együttműködni, de beszélgetni, bulizni és lazulni is.

Fanni

Pintér Fanni

Sziasztok, Fanni vagyok, a Stúdióban leginkább videózással, azon belül vágással szeretek foglalkozni, már egy éve vagyok aktív tag. Nagyon jó döntés volt, hogy így külsősként is csatlakoztam a Stúdióhoz, mert egy hihetetlenül barátságos társasággal és más jó fej kolis emberekkel ismerkedhettem meg. Szeretek mindenben részt venni és mindenhol ott lenni, amúgy meg folyton kávét iszom és lemezeket hallgatok.

Roli

Szakács Roland

Főleg a videózásért és a társaságért vagyok itt. Örömmel tölt el, ha egy munka, amin dolgoztam kikerül az internetre. Van hová fejlődnöm, de szeretnék a későbbiekben is ezzel a szakmával legalább hobbi szinten foglalkozni. Szeretek bütykölni meg nyomkodni mindent, ami áramot fogyaszt. Éjjel-nappal megy a lo-fi playlist a szobámban, ha kell, ha nem.

Eti

Szendefi Etelka

Eti vagyok, videózok, vágok. Azért jöttem a Stúdióba, hogy több tapasztalatot szerezzek ezekkel kapcsolatban, és jól tettem, mert rájöttem, hogy élvezem a rendezvényvideózást, amit nem gondoltam volna. Jó a rendezvények mögé látni, elkapni a pillanatokat, olyan helyekre menni, ahova a legtöbben nem mehetnek be, keresni mindenhol azt, ami érdekes, közben meg használni ezeket a király eszközöket.

Réka

Tobak Réka

Réka vagyok, alapszakos gépészmérnök hallgató. A társaság vonzott be a körbe 2017-ben, rengeteget tanultam itt. Videózással és vágással kezdtem el foglalkozni az elején, majd mindenbe belekóstoltam. Ahol tudok segítek, a raktártakarítástól kezdve, a kábelpucoláson keresztül az alapvető videózással és hangosítással foglalkozó feladatokkal bezárólag.

Kálmi

Ujlakán Kálmán

Sziasztok, én Kálmán vagyok. Gépész gépész vagyok már 2016 szeptembere óta, ezzel egybe esik a Stúdiós pályafutásom is. Ez idő alatt számos rendezvényen segítettem, mint hangtechnikai segédember. Fontos tudni rólam, hogy én vagyok Dzsozi szobatársa, illetve mindig három órát utazom vonattal. Szeretem a keményebb hangvételű zenét hallgatni és játszani egyaránt, annak idején ez motivált arra, hogy ennek a vidám és kedves társaságnak a tagjává váljak.


Próbás tagjaink

Cinti

Bársony Cintia

Míg a terméktervezők útját jártam a BME-n, a Fotókör taglistáját is bővítette a nevem. Jelenleg 3D látványtervezőként dolgozom és kicsit lételemem, hogy valamilyen kihívást keressek az alkotásban. Imádom, ha létrehozhatok valami újat, menőt, ami tetszik az embereknek. Így szerettem bele az ún. motion graphics-ba és a videózásba is.

Cuska

Dorogi Bence

Helló! Bence vagyok, alias Cuska, a médiával általános vége óta foglalkozom, így érdeklődési szinten. A stúdióba is így jelentkeztem, mivel hobbi szinten nagyon jól elszórakoztat, és remek kikapcsolódásnak is tartom. Ezenkívül persze más dolgok is érdekelnek, ilyen például a foci, vagy a gitározás.

Kisfejes

Fejes Márton

Fejes Márton vagyok, húszéves, egyetemista. A fotózás és videózás mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, komolyabban viszont csak pár éve kezdtem velük foglalkozni. Azt szeretem bennük a legjobban, hogy kiélhetem a kreativitásom, valamint a képeken, videókon keresztül megmutathatom, én hogyan látom a világot.

Máté

László Máté

Az az ember vagyok, aki tudja, hogy nem bírja el még ezt a dobozt is. Mégis elviszem, mert lusta vagyok kétszer fordulni. Szeretek bringázni. Minden vágyam egyszer találkozni egy frufrus momés lánnyal. Kedvenc fagyim a citrom ízű. Szeretem a Bud Spencer – Terence Hill filmeket.

Tomi

Nemes Tamás

2020 ban csatlakoztam a stúdióhoz, nagyon kedvelem a villanyzenét úgy mint d&b techno stb… Hangosítással szeretek foglalatoskodni, de igazából a videózással is szóval egy ilyen mindenevő vagyok. Szeretek “zenét” csinálni hallgatni, tulajdonképpen bármit ami hangos. A stúdió egy kiváló hely ezekhez a tevékenységekhez ezért jöttem el ide.

Pöri

Őri Panna

Őri Panna, ifjú stúdiós próbás illetve a “termékes lányok” egyike vagyok. Mivel a zene fontos részét képzi életemnek, ezért első sorban a kör hangosítással foglalatoskodó szekciójának tervezek a tagja lenni, de persze a vizuális megörökítéseket és a mókát sem tagadom meg. Jelenleg a stúdióban végzett legérdekfeszítőbb munkáim a kábelek tisztítása és 8-asba tekerése, de remélem ez a jövőben változni fog.

Domán

Szőke Domán

Sziasztok! Másodéves gépész hallgatóként fél éve vagyok próbás, ez az első öntevékeny kör, ahova jelentkeztem. Eredetileg főleg a hangtechnika miatt csatlakoztam, de videózás és vágás terén is nagyon sokat tanultam. Egyébként a szabadidőmben nagyon szeretek zenélni (legyen az hangszeren vagy számítógépen), fotózni és festeni.


Aktív tiszteletbeli és öreg tagjaink

Aklan Krisztián
Bálint István
Benics Tamás
Bögre Bálint
Borda Péter
Borsi Péter
Csíkos Bálint
Csíkos Máté
Dobó Márton
Dobrovitz István
Erdei Zoltán
Fábián Csaba
Fábri József
Galsi Viktor Tibor
Hackl Viktor
Herbut Árpád
Herbut László
Jobb Máté
Kálló Márton
Kárándi Sándor

Kiss Balázs Bence
Koller Péter
Korom Dávid
Kovács Botond
Kovács Gyula
Kovács Kolos
Májlinger Kornél
Mészáros Tamás
Mézes Márton
Miklós Gergő
Nagy Bence
Naszvadi Márton
Németh András
Németh Tamás
Nyári Péter
Ombodi Gábor
Orbán Zsolt
Perjési Péter
Pintér Ákos
Sajti Roland

Salamon Gergő
Schmerl Gábor
Schopper Dániel
Szakács Attila
Szecskó Dániel
Szendi József (Joe)
Taricska Lajos
Temlin Olivér
Torma Péter
Ulicska Dávid
Váli Péter
Varga Bálint
Vécsi István Áron