Tagjaink


Vezetőség

Dr. OS

Dros Bence

Stúdióvezető

Dros Bence vagyok körön belüli becenevem Dr. OS. 10 évig részesültem zenei oktatásban, ami alatt 6 évet töltöttem a Debreceni Zenede Ifjúsági Zenekar ütőszólamában, 4 évig pedig a könnyűzenében is próbáltam kamatoztatni tudásom. 2022 januárja óta vagyok a Kármán Stúdió aktív, stúdiótechnikával és hangtechnikával foglalkozó tagja. 2022. szeptemberében a kör vezetőjének választott. Célom a Stúdió zavartalan irányításának megtartása, hagyományainak ápolása, közösségének összekovácsolása, illetve presztízsének növelése. Feladataim elvégzése során precizitásra, igényes munkavégzésre törekszem.

Levi

Lovas Levente Balázs

Gazdasági vezető

Leírás

Döme

Fekete Dömötör

Hang- és rendezvénytechnikáért felelős stúdióvezető-helyettes

Leírás

Eti

Szendefi Etelka

Videótechnikáért felelős stúdióvezető-helyettes

Leírás


Aktív tagjaink

Cintisz

Bársony Cintia

Leírás

Junior

Borsi Máté

Sziasztok, Máté vagyok, de itt a stúdióban Juniornak hívnak. Magamat mindig is társaságkedvelő embernek tartottam. Szeretek kimozdulni, haverokkal sörözni, pár kör csocsó-ra beülni a club-ba. Éppen ezért is sok hobbit tudhatok magaménak. Szabadidőben gitározok, zenét és videót vágok, így nem nagy meglepetés, hogy a stúdió lett az első öntevékeny kör, ahová jelentkeztem.

Cuska

Dorogi Bence

Helló! Bence vagyok, alias Cuska. Staudijós aktív, valamint a “varázslókör” volt elnöke, ezenfelül hobbyszinten gitározom, és kettő extra alibi öntevkör tagja. Ja asszem ezek alapján elég social kategóriájú emberke lennék. Ha véletlenül nem találsz senkit a koliban akihez fordulhatnál bármivel akkor valszeg én leszek az embered. Egyébként videózással, és vágással foglalkozom, néha benyomok egy hobby hangoskodást is .

Máté

László Máté

Az az ember vagyok, aki tudja, hogy nem bírja el még ezt a dobozt is. Mégis elviszem, mert lusta vagyok kétszer fordulni. Szeretek bringázni. Minden vágyam egyszer találkozni egy frufrus momés lánnyal. Kedvenc fagyim a citrom ízű. Szeretem a Bud Spencer – Terence Hill filmeket.

Luke

Lukács Bálint

Yo! Luke vagyok, Stúdión belül és kívül is. 2019 óta vagyok aktív tagja a Stúdiónak, mellette pedig az MSc 3. félévét kezdem jelenleg. A körön belül hozzám tartozik minden ami rádiózás, de kifejezetten büszke vagyok arra, hogy mindenen tudom hogy melyik gomb mit csinál, különös tekintettel DJ pultokra, keverőkre és rendezvénytechnikai eszközökre. Azért nem ilyedek meg attól sem ha egy kamerát és egy tripodot kell a teljes Badacsonyon végigcipelnem. Mikrofonnal is lehet látni a kezemben, legyen az SLIP, GT vagy egy random podcast. Nem mellesleg pedig a Stúdió beépített embere, mert ezeken felül mandátumos GHK és EHK képviselő vagyok, ott jelenleg az egyetemi rendezvények felelőse.

Laci

Nagy László

Leírás

Shamsung

Nagy Soma

Sziasztok, Fanni vagyok, a Stúdióban leginkább videózással, azon belül vágással szeretek foglalkozni, már régóta aktív tag vagyok. Nagyon jó döntés volt, hogy külsősként csatlakoztam a Stúdióhoz, mert egy hihetetlenül barátságos társasággal és más jó fej kolis emberekkel is megismerkedhettem. Szeretek mindenben részt venni és mindenhol ott lenni, amúgy meg folyton kávét iszom és lemezeket hallgatok.

Sissy

Stadler Elizabeth

Sissy vagyok, az egyik legidősebb tagja a Stúdiónak. 2016-2022 között jártam a BME-re, mechatronikát végeztem BSc-n, majd Modellinget MSc-n. Ez alatt a 6 év alatt nagyon sokat fejlődtünk, Levente után, Bence előtt pedig én voltam 1,5 évig a Stúdióvezető. A legtöbb nagy projekt az én közreműködésemmel készült el az utóbbi években, operatőri, vágói és gyártásvezetői feladatokat láttam el. Még szeretnék maradni a Stúdióban és tapasztalatommal segíteni a kör munkáját.

Bogi

Szalai Boglárka

Bogi vagyok, terméktervező hallgató, stúdiós, fotókörös, és a grafikus kör vezetője. Már legalább 8 éve foglalkozom fotózással, és 4 éve dolgoztam először kamerával. Mindemellett a grafikai tervezéssel is szívesen foglalkozom és a photoshopban is kiismerem magam. Elég vizuális típusnak tartom magam, szeretek ötletelni, kreatívkodni. Mind a felvételek készítésében, mind az utómunkában is szoktam foglalkozni.

Totó

Tóth Tamás

Leírás

Vamos

Vámosi Áron

Leírás


Próbás tagjaink

Becenév

Benyus Ágoston

Bemutatkozás

Becenév

Bremer Miklós

Bemutatkozás

Peti

Elek Péter

Kedves Olvasó! Peti vagyok, lelkes próbás stúdiós. 2021 szeptemberében kezdtem az egyetemet, ekkor léptem be a körbe is, aminek azóta próbálok hasznos tagja lenni. A stúdiós társaság kiváló, szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre egyaránt alkalmas. Nekem egyébként személyes nagy álmom, hogy egyszer megtanulhassak repülni. Nem szeretem az ananászos pizzát, de a pingvineket igen.

Becenév

Gorzó Luca

Bemutatkozás

Becenév

Havassy Zoltán

Bemutatkozás

Becenév

Kántor Balázs

Bemutatkozás

Becenév

Kárpáti Anna

Bemutatkozás

Becenév

Kovács Emília

Bemutatkozás

Becenév

Kuroli Gergely

Bemutatkozás

Becenév

Papp Dávid

Bemutatkozás

Micu

Remete Karolina

Bemutatkozás

Micu

Szappanos Miklós

Bemutatkozás

Becenév

Tóth Tamás

Bemutatkozás

Becenév

Veres Kristóf

Bemutatkozás

Becenév

Vlasits Márton

Bemutatkozás


Aktív tiszteletbeli tagok

Aktív tiszteletbeli tagnak nevezzük azt a személyt, aki befejezte tevékenységét a Kármán Stúdión belül, illetve kitartó és felelősségteljes munkájával tovább öregbítette a szervezet hírnevét. A Kármán Stúdió mindennapi életéből nem szeretné kivenni a részét, de tanácsokkal, javaslatokkal még támogatná az öntevékeny kör tevékenységét.

Bata Zalán
Bögre Bálint
Ditrói Anna
Galambos Levente
Kálló Márton
Kégl Marcell
Korom Dávid

Kosár Dániel
Kovács Levente
Mézes Márton
Mrkobrad Nikola
Nagy Bence
Németh András
Orosz József

Pintér Ákos
Pintér Fanni
Szakács Roland
Temlin Olivér
Ujlakán Kálmán
Várszegi Bence
Zsiros Ádám


Öreg tagok

Öreg tagnak nevezzük azt a személyt, aki befejezte tevékenységét a Kármán Stúdión belül, és nem szeretne részt venni az öntevékeny kör további tevékenységében. Aktív tiszteletbeli tagság 5 év után automatikusan Öreg tagsággá változik.

Aklan Krisztián
Bálint István
Balogh Zoltán
Benics Tamás
Bíró Gergely
Borda Péter
Borgula Annamária
Borsi Péter
Csíkos Bálint
Csíkos Máté
Dillmann Vanda
Dobó Márton
Dobrovitz István
Erdei Zoltán
Fábián Csaba
Fábri József
Fehér Barbara
Földesi Tibor
Fülöp Gergő
Galsi Viktor Tibor
Görcsi Péter
Gräff József
Hackl Viktor
Herbut Árpád
Herbut László

Horváth János
Jobb Máté
Kárándi Sándor
Kerekes Blanka
Kiss Balázs Bence
Kiss Dániel
Koller Péter
Kovács Botond
Kovács Gyula
Kovács Kolos
Mácsai Zoltán
Májlinger Kornél
Majoros Gábor
Mandl Tibor
Meleg Ágnes
Mészáros Tamás
Miklós Gergő
Molnár József
Nagygyörgy Károly
Naszvadi Márton
Németh Márton
Németh Tamás
Nyári Péter
Ombodi Gábor
Orbán Zsolt

Perjési Péter
Polonkai Tamás
Porkoláb Péter
Pupák Gergő
Ráskó Ferenc
Sajti Roland
Salamon Gergő
Scherer Dániel
Schmerl Gábor
Schopper Dániel
Simon Dániel
Solti Márton
Szakács Attila
Szecskó Dániel
Szendi József
Taricska Lajos
Tobak Réka
Torma Péter
Ulicska Dávid
Váli Péter
Varga Bálint
Vécsi István Áron
Völgyesi Gábor