Tagjaink


Vezetőség

Sissy

Stadler Elizabeth

Stúdióvezető

Sissy vagyok. Most már a legidősebbek közé tartozom MSc-s gépészeti modellezős hallgatóként, és ez alatt az 5+ év alatt nagyon sokat fejlődtünk, nem csak szakmailag, hanem a csapat is egy nagyon összetartó közösséggé vált. Több nagy projekt készült el az utóbbi években, kicsit kinőttük magunkat az egyetemen belül. Operatőrként, vágóként, gyártásvezetőként tevékenykedem, illetve ez a második félévem Stúdióvezetőként.

Levi

Lovas Levente Balázs

Gazdasági vezető

Levi vagyok, 2016 február óta stúdiós és 2018 januárja óta a Stúdió vezetője, mostmár ex-vezetője. Már gimnáziumban is érdeklődtem a hang- és videótechnika iránt (ott 3 évig voltam sulirádiós), így céltudatosan csatlakoztam a 2. félévemben a Stúdióhoz. Itt sikerült igazán beletanulnom az operatőri és videószerkesztés világába. Később az is nagyon sok pluszt adott nekem mikor stúdióvezető lettem, hiszen megtanulhattam azt, hogy milyen amikor 20-30 embert kell menedzselni úgy, hogy az elért színvonalat megtartsuk (vagy inkább emeljük) és a csapaton belüli közösségi élet is megmaradjon.

Döme

Fekete Dömötör

Hang- és rendezvénytechnikáért felelős stúdióvezető-helyettes

Zenészként már középiskolában elkezdett érdekelni a stúdiótechnika, zenekeverés, koncertek hangosítása. ’19 elején lettem a Stúdió tagja. Azóta, mivel részt tudok venni ilyen munkákban, rengeteget tanultam, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy hang- /rendezvénytechnikával szeretnék foglalkozni az egyetem elvégzése után is.

Eti

Szendefi Etelka

Videotechnikáért felelős stúdióvezető-helyettes

Eti vagyok, sokszor hordok cicafület, és szeretem a száraztésztát. Kb. véletlenül kerültem a karra és a Stúdióba is, ebben a félévben meg véletlenül videófőni is lettem. Mindig is szerettem videókat csinálni a saját kis ötleteim alapján, de kiderült, hogy a rendezvényvideózást is élvezem. Meg persze a rendezvényeket. Szeretem őket szervezői oldalról látni, odamenni olyan helyekre, ahova nem mindenkinek szabad, meg belemászni emberek aurájába kamerákkal.


Aktív tagjaink

Cintisz

Bársony Cintia

Én a terméktervezők útját jártam a BME-n, és ezzel egyszerre kezdtem a Fotókörben is a pályafutásom. Kicsit lételemem, hogy valamilyen kihívást keressek az alkotásban. Imádom, ha létrehozhatok valami újat, menőt, ami tetszik az embereknek. Jelenlegi szerelmem a motion graphics (igazából bármiféle animáció), és a videós utómunka. Ha végzek a momén, lámpákat szeretnék majd tervezni.

Junior

Borsi Máté

Sziasztok Máté vagyok, Stúdióban Juniorként találtok meg. Magamat mindig is társaságkedvelő embernek tartottam. Szeretek kimozdulni, haverokkal sörözni, pár kör csocsó-ra beülni a club-ba. Éppen ezért is sok hobbit tudhatok magaménak. Szabadidőben gitározok, zenét és videót vágok, így nem nagy meglepetés, hogy a stúdió lett az első öntevékeny kör, ahová jelentkeztem.

Cuska

Dorogi Bence

Helló! Bence vagyok, alias Cuska. Staudijós aktív, valamint a “varázslókör” elnöke, ezenfelül hobbyszinten gitározom, és kettő extra alibi öntevkör tagja.Ja asszem ezek alapján elég social kategóriájú emberke lennék. Ha véletlenül nem találsz senkit a koliban akihez fordulhatnál bármivel akkor valszeg én leszek az embered. Egyébként videózással, és vágással foglalkozom, néha benyomok egy hobby hangoskodást is .

Dr. OS

Dros Bence

Üdvözlöm! Dros Bence vagyok körön belüli becenevem Dr.Os. 10 évig részesültem zenei oktatásban, ami alatt 8 évet kamarazenéltem, 6 évet töltöttem a Debreceni Zenede Ifjúsági Zenekar ütőszólamában, 4 évig pedig a könnyűzenében is próbáltam kamatoztatni tudásom. 2022 januárja óta vagy a Kármán Stúdió aktív, stúdiótechnikával és hangtechnikával foglalkozó tagja. Célom a zenei érdeklődésem és a műszaki tudományok ötvözése, aminek a kör remek kiinduló pontot biztosít. Feladataim elvégzése során precizitásra és igényes munkák elkészítésére törekszem.

Máté

László Máté

Az az ember vagyok, aki tudja, hogy nem bírja el még ezt a dobozt is. Mégis elviszem, mert lusta vagyok kétszer fordulni. Szeretek bringázni. Minden vágyam egyszer találkozni egy frufrus momés lánnyal. Kedvenc fagyim a citrom ízű. Szeretem a Bud Spencer – Terence Hill filmeket.

Shamsung

Nagy Soma

Sziasztok Soma vagyok avagy Shamsung. A Stúdión belül a videós csapatot ,,erősítem” (a hang részleggel még barátkoznom kell), szóval rendezvényeken egy kamerával szerencsétlenkedve láthattok vagyis lényegében a társaságért vagyok itt. Egy egész szosöl és laid back embernek tartom magam amellett hogy mechás vagyok (+ résztvevőként is szeretem a rendezvényeket na). A Stúdióra a 2020-as GT-ben találtam rá, addig még hobbinak se mondható szinten foglalkoztam a videózással és mint sokan mások, én is 2022 tavaszán lettem aktív tag.

Fanni

Pintér Fanni

Sziasztok, Fanni vagyok, a Stúdióban leginkább videózással, azon belül vágással szeretek foglalkozni, már régóta aktív tag vagyok. Nagyon jó döntés volt, hogy külsősként csatlakoztam a Stúdióhoz, mert egy hihetetlenül barátságos társasággal és más jó fej kolis emberekkel is megismerkedhettem. Szeretek mindenben részt venni és mindenhol ott lenni, amúgy meg folyton kávét iszom és lemezeket hallgatok.

Roli

Szakács Roland

Főleg a videózásért és a társaságért vagyok itt. Örömmel tölt el, ha egy munka, amin dolgoztam kikerül az internetre. Van hová fejlődnöm, de szeretnék a későbbiekben is ezzel a szakmával legalább hobbi szinten foglalkozni. Szeretek bütykölni meg nyomkodni mindent, ami áramot fogyaszt. Éjjel-nappal megy a lo-fi playlist a szobámban, ha kell, ha nem.

Totó

Tóth Tamás

Sziasztok, Tóth Tamás vagyok, Stúdión belül Totó. 2022 tavasza óta vagyok aktív tagja a Stúdiónak. Főként hang és stúdiótechnikával foglalkozom, de emellett érdekel még a videós részleg is. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni és ezen belül ismereteket szerezni. Aludni nem szoktam sokat, így elég sok eseményen részt tudok venni. Első félévemben csatlakoztam ehhez a csapathoz és azóta sem bántam meg ezt a döntésemet. Szeretném tovább fejleszteni a tudásom és hasznos tagja lenni a közösségnek.

Vamos

Vámosi Áron

Ahoy! Stúdióban a Vamos név ragadt rám, szabadidőmben is mindig csinálok valamit, így aludni csak díszből szoktam. Emiatt is otthon érzem magamat itt. Főleg videózok inkább vizuális alkat vagyok, de szeretem a rendezvénytechnikát is. Van valami felemelő abban, ha sok ember boldog a te munkád miatt, mert van fény, hang, és videó a rendezvényen. Gimnáziumban kezdett el érdekelni a videózás és a rendezvénytechnika, utánaolvastam és megtanultam az alapokat. Majd ahogy jöttek a lehetőségek, a tapasztalatom is gyarapodott. Ezt szeretném tovább csiszolni a Stúdióban.


Próbás tagjaink

Peti

Elek Péter

Kedves Olvasó! Peti vagyok, lelkes próbás stúdiós. 2021 szeptemberében kezdtem az egyetemet, ekkor léptem be a körbe is, aminek azóta próbálok hasznos tagja lenni. A stúdiós társaság kiváló, szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre egyaránt alkalmas. Nekem egyébként személyes nagy álmom, hogy egyszer megtanulhassak repülni. Nem szeretem az ananászos pizzát, de a pingvineket igen.

Laci

Nagy László

Laci vagyok, aki eddig csak távolról leshette az operatőrök és hangosítók munkáját különböző rendezvényeken, de a Stúdió próbásaként végre testközelből szerezhetek gyakorlatias tudást hasonló, érdekes feladatokban. Utolsó éves gépész hallgatóként a Stúdió kiváló hely arra, hogy bővítsem az egyetemen megszerezhető ismereteket és a remek társaságban a kapcsolati tőkét. A munka művészi vonalát is érdekesnek találom, de hozzátenni inkább a műszakihoz tudok.

Panna

Őri Panna

Őri Panna, ifjú stúdiós próbás illetve a “termékes lányok” Őri Panna, ifjú stúdiós próbás illetve a “termékes lányok” egyike vagyok. Mivel a zene fontos részét képzi életemnek, ezért első sorban a kör hangosítással foglalatoskodó szekciójának tervezek a tagja lenni, de persze a vizuális megörökítéseket és a mókát sem tagadom meg. Jelenleg a stúdióban végzett legérdekfeszítőbb munkáim a kábelek tisztítása és 8-asba tekerése, de remélem ez a jövőben változni fog.

Bogi

Szalai Boglárka

Leírás

Micu

Szappanos Miklós

Leírás


Aktív tiszteletbeli és öreg tagjaink

Aklan Krisztián
Bálint István
Bata Zalán
Benics Tamás
Bögre Bálint
Borda Péter
Borsi Péter
Csíkos Bálint
Csíkos Máté
Ditrói Anna
Dobó Márton
Dobrovitz István
Erdei Zoltán
Fábián Csaba
Fábri József
Fülöp Gergő
Galambos Levente
Galsi Viktor Tibor
Hackl Viktor
Herbut Árpád
Herbut László
Jobb Máté
Kálló Márton
Kárándi Sándor

Kégl Marcell
Kiss Balázs Bence
Koller Péter
Korom Dávid
Kosár Dániel
Kovács Botond
Kovács Gyula
Kovács Kolos
Májlinger Kornél
Mészáros Tamás
Mézes Márton
Miklós Gergő
Mrkobrad Nikola
Nagy Bence
Naszvadi Márton
Németh András
Németh Tamás
Nyári Péter
Ombodi Gábor
Orbán Zsolt
Orosz József
Perjési Péter
Pintér Ákos
Sajti Roland

Salamon Gergő
Schmerl Gábor
Schopper Dániel
Szakács Attila
Szecskó Dániel
Szendi József (Joe)
Taricska Lajos
Temlin Olivér
Tobak Ráka
Torma Péter
Ujlakán Kálmán
Ulicska Dávid
Váli Péter
Varga Bálint
Várszegi Bence
Vécsi István Áron